Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Algemene Voorwaarden

Om misverstanden te voorkomen en een prettige verkoopsfeer voor u en ons te waarborgen en te behouden, treft u hieronder onze voorwaarden aan.

Bestellen

Na het plaatsen van de artikelen in de winkelwagen wordt u gevraagd uw gegevens in te voeren en uw bestelling te bevestigen. Daarna ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de betalingsgegevens.

Betalen

Het bedrag dient binnen 7 dagen overgemaakt te zijn. Na 7 dagen vervalt de bestelling. Na ontvangst van betaling wordt uw bestelling binnen drie werkdagen in behandeling genomen. “Rok&Rol” kan geen garanties geven over de verzendtijd.

Garantie

De artikelen worden in een beschermende verpakking verstuurd via TNT Post.
Wanneer bij het verzenden toch gebreken zijn ontstaan aan de artikelen kunt u het binnen 2 werkdagen terugsturen en wordt het gratis gerepareerd of (wanneer dat niet mogelijk is) wordt het geld aan u terug gestort. U dient hierover wel eerst via de mail contact op te nemen, alvorens het artikel terug te sturen. De verzendkosten zijn in dat geval voor rekening van de koper. Over het zoekraken bij TNT Post kunnen wij geen garantie en/of geld retour geven.

Prijzen en verzendkosten

Alle prijzen op de site zijn inclusief 19 % BTW en exclusief verzendkosten.

Omdat wij van te voren niet weten wat het door u bestelde gewicht van de goederen is, is het moeilijk om meteen bij uw bestelling de precieze verzendkosten te berekenen.Daarom krijgt u na uw bestelling binnen een dag per email een gecorrigeerde factuur van ons toegestuurd, waarop de verzendkosten staan vermeld. 

Er wordt € 2,25 in rekening gebracht voor de verzending, voor artikelen die door de brievenbus passen. Voor artikelen die met pakketpost verstuurd moeten worden wordt minimaal € 6,75 verzendkosten gerekend.

Verzendtarieven van bestellingen voor het buitenland zijn minimaal € 9.60

Privacy

Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw bestelling te verwerken. Wij gebruiken uw gegevens nooit voor promotiedoeleinden en uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Overig

Het kan gebeuren dat een artikel al verkocht is op het moment dat u het bestelt. U kunt dan voor een ander artikel kiezen, of wij storten u het bedrag meteen terug. U wordt hierover via de mail op de hoogte gebracht.

Onderhoudsadviezen

Ondanks dat alle artikelen met zorg zijn gemaakt, kan het gebeuren dat er iets kapot gaat.

Wilt u het artikel wassen, doe dit dan met de hand of in de wasmachine op 30 graden. Laat het artikel nooit in het sop staan. Op verlies van losse kleine onderdelen kunnen we geen garantie geven.